Prăjitură rotundă cu mere întregi – Grozav de bună și foarte ușor de făcut, îți ia foarte puțin timp

Ingrediente:

  • 2 kg mere
  • zahăr
  • gem
  • margarină

Ingrediente pentru pandișpan:

  • 3 ouă
  • 75 g zahăr
  • 65 g făină
  • sare
  • praf de copt

Mod de preparare:

1. Pentru început, caramelizăm zahărul. Adăugăm merele, amestecăm, pe urmă le așezăm pe o tavă de copt. Le lăsăm la cuptor până se înmoaie.

2. Pentru pandișpan, batem gălbenușurile cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, sarea, praful de copt, făina, albușurile bătute spumă și amestecăm totul foarte bine. Turnăm compoziția peste merele caramelizate și coacem la temperatura de 180 de grade, până la rumenire.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!

Loading...