Ingrediente:

  • 6 linguri zahăr
  • 14 linguri ulei
  • 25 linguri făină
  • 100 ml lapte
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 praf de copt
  • sare

Ingrediente pentru umplutură:

  • 1 dovleac
  • 3 linguri zahăr
  • 1 lingură scorțișoară
  • coajă de lămâie

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm zahărul, uleiul, laptele, făina, praful de copt și sarea. Amestecăm bine până la omogenizare.

2. Dăm dovleacul prin răzătoare. Îl amestecăm cu zahăr, scorțișoară, coajă de lămâie și amestecăm bine.

3. Întindem aluatul în 2 foi subțiri. Așezăm o foaie pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Turnăm umplutura și acoperim cu a 2-a foaie de aluat. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

La final, decorăm cu zahăr vanilat.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!